top of page

Tidigare projekt

Här kan du läsa om ett axplock av våra genomförda projekt. Vardera projekt har kommit med nya erfarenheter och en sak är säker; inget hinder är för stort. Oavsett om det gäller hemsidor eller andra tekniska lösningar så levererar vi alltid över förväntan.

logga_trans.png

Bilbudet

Jag är stolt över att ha deltagit i utvecklingen av Bilbudet, ett spännande projekt i samarbete med kunden Tommy. Målet var att skapa en innovativ plattform för bilförsäljning som skulle förenkla processen för både köpare och säljare. Genom att jag tog hand om den tekniska sidan av projektet, kunde Tommy fokusera på sin kärnverksamhet - att sälja bilarna och skapa nöjda kunder.

Matkafe Mätarhuset

Jag har nyligen fått chansen att arbeta med Mätarhuset, Stockholms fräschaste matkafé. Vi samarbetade för att skapa en enkel och stilren hemsida med lättillgänglig information för deras gäster. Jag var glad att kunna leverera exakt vad de efterfrågade och jag hoppas du tar dig tid att besöka hemsidan och kafét om du har möjlighet. Än idag står jag till förfogande för eventuella supportfrågor och hjälper gärna till med att underhålla hemsidan.

Namnlöst-1.png
J Almgrens samarbete med Lidbom Consulting - logga och beskrivning av det framgångsrika samarbetet som ledde till en välfungerande webbutik och hemsida.

J Almgren

J Almgren är en uppskattad kund som jag har haft nöjet att samarbeta med. Tillsammans byggde vi en hemsida med en fungerande webbutik, med fokus på att skapa en lösning som J Almgren själv skulle kunna hantera i framtiden. Än idag fortsätter vi samarbetet och jag står alltid till förfogande för support och rådgivning.

Balettverkstan

Balettverkstan önskade en logotyp som förmedlade både stilrenhet och lekfullhet. Genom att skapa en enkel textbaserad logotyp med en profilbild av en balettdansös lyckades vi hitta den perfekta lösningen. En rolig och personlig detalj är att dansösen på logotypen faktiskt är en av Balettverkstans egna instruktörer. Samarbetet var en fröjd och vi fortsätter att ha kontakt genom teknisk rådgivning och service i olika former. Vi är stolta över att vara en pålitlig samarbetspartner för Balettverkstan och står redo att hjälpa dem med deras framtida behov.

Logga Grå.png
bottom of page